27 Januari 2016

FAIRY GIRL EYEBROW PENCIL









Ada 5 warna menarik :

#1 black
#2 light coffee
#3 dark coffee
#4 grey
#5 brown





FAIRY EYEBROW PENCIL

* warna pencil kening 3D
* Perincikan bentuk kening anda.
* warna boleh dililih mengikut kesukaan
* Padat dan ringan untuk dibawa mudah
* Warna campuran mudah dengan tekstur yang padat
* Kualiti pigmen memastikan warna tahan lama


Lebih mudah melukis dan membentuk kening...


HARGA :RM6/PCS
POSTAGE : RM7(SM) / RM11(SS)

**BORONG SERENDAH RM4.50/PCS**

Pertanyaan/Order sila whatsapp 0127224471(Aini)


Klu suka entri nie Plz LIKE

Cheezy Powder






Puas sgt makan ni...
Yang penting ianya HALAL..
Anak mesti suka tak yah lagi nak beli beratur buat jek sendiri kat rumah...
Mudah,cepat pastinya SEDAP 
👍👍



Stok panas!!!!! Baru sampai cepat2 dapat kan #cheezypowder yang super power rasa meletop kababoom!!!! Kalah KFC punya tau...


Mari...Mari...

1pek 200gm puas makan seisi keluarga...




HARGA : RM11/PEK
POSTAGE : RM7(SM) / RM11(SS)

Pembelian secara borong juga dibuka Min 15 pek ke atas

untuk membuat pesanan sila Whatsapp ke 0127224471(Aini)


Klu suka entri nie Plz LIKE

16 Disember 2015

MN Eyebrow Concealer





Pensil 2 in 1 ni ada dua fungsi. Warna brown untuk lukis kening dan warna nude tu sebagai concealer untuk merapikan kening. So far this is my favourite eyebrow pencil sebab tak senang patah and senang sangat nak lukis. Pensil pun lembut, tak keras dan menyakitkan masa nak lukis.

Brown Eyebrow: Warna brown yang sangat cantik dan nampak natural. Tekstur lembut dan senang apply. Kening nampak lebih kemas.

Nude Concealer: Untuk cover bulu halus pada kening. Ia tahan lama, tekstur lembut dan senang nak apply.

SATU PENSEL DENGAN PELBAGAI FUNGSI

1.Nude color Concealer Pencil:
*Berfungsi menutup lebihan kening/parut/jerawat/cela
*Coverage yang bagus
*Cuma sapu pada bahagian dikehendaki
*Sangat natural, senang digunakan
*Tahan lama
*Tekstur lembut & senang disapu

2.Brown Eyebrow/Eyeliner Pencil:
*Berfungsi sebagai eyebrow atau eyeliner pencil
*Tekstur lembut & senang untuk disapu
*Melukis kening dengan mudah
*Warna natural & cantik



Terdapat dalam 2 warna:
Coklat 
Hitam


1PCS RM4.00
POSTAGE :RM7(SM) | RM11(SS)

1DOZEN(12PCS) RM24
POSTAGE:RM7(SM) | RM11(SS)

==================================
Untuk pertanyaan @ pembelian blh terus whatsapp sy 0127224471 (Aini)

@

PM INBOX FB AINI MUNIR





Klu suka entri nie Plz LIKE